Grand Café de Perroen – Bocca Lupo

Vrijthof, Maastricht

Object beschrijving:

In het hart van Maastricht, ligt het mooiste en bekendste plein van Nederland, ’t Vrijthof.

 

Hier vind je talloze mooie horecabedrijven en gezellige terrassen die, gedurende het gehele jaar, druk bezocht worden door bezoekers én bewoners van Maastricht.

 

Jaarlijks vormt dit prachtige plein het decor voor diverse evenementen zoals de zomerconcerten van André Rieu, ‘t Preuvenemint en Magisch Maastricht.

 

Aan de westkant van ’t Vrijthof, in het verlengde van de ‘Hoofdwacht” en Sint Servaasbasiliek, ligt het markante Grand Café de Perroen en het sfeervolle restaurant Bocca Lupo .

 

Het Grand Café is al jaren een begrip in het uitgaansleven in Maastricht. Hier nuttigt men een goed getapt biertje en een bourgondische hap in een klein of groter gezelschap.

 

In de achterbouw, met zijn goed uitgeruste halfopen keuken, bevindt zich nog een ruim zitgedeelte.

 

Via de doorgang kom je in het naastgelegen sfeervolle Bocca Lupo. In zijn huidige vorm, een gastronomisch pizzarestaurant, met plek voor minimaal 44 gasten.

 

Op de eerste verdieping is nog een bargedeelte/ vergaderruimte.

 

De totale verkoopoppervlakte van het pand bedraagt ca. 325m2 / ca. 165 zitplaatsen en is verdeeld over twee verdiepingen.

 

Er zijn 3 toiletgroepen in het pand aanwezig.

 

De kelder en overige verdiepingen bieden ruime mogelijkheden voor opslag en andere toepassingen

 

Aan de voorzijde ligt het prachtige en zonnige terras van ca. 44 m2.

 

Een uitbreiding van dit terras behoort tot de mogelijkheden.

 

Boven de zaak bevindt zich tevens een appartement, verdeeld over 2 verdiepingen met keuken en ruime badkamer en fantastisch uitzicht over het plein.

 

Parkeren kunnen de gasten op nog geen 20 meter loopafstand onder het Vrijthof in de overdekte parkeerplaats.

 

Wij zoeken voor deze toplocatie gedreven uitbaters die met een kwalitatieve horeca-formule de overname vorm willen geven.

 

De overname termijn is in overleg bespreekbaar.

 

Interesse? Neem contact op met Signatuur Horecamakelaars

 

+31 6 1820 0987 | info@signatuurhorecamakelaars.nl

Foto's:

Voor nadere informatie graag contact opnemen met Signatuur Horeca Makelaars

info@signatuurhorecamakelaars.nl |  +31 6 1820 0987

Geen garantie op juistheid: Voor de informatie die op onze website staat, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Signatuur Horeca Makelaardij te mogen claimen of te veronderstellen. Signatuur Horeca Makelaardij streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid.