Pastel

Wyck, Maastricht

Object beschrijving:

Ter overname: unieke lunchlocatie/koffiebar, gelegen aan het Cörversplein in het bruisende stadsdeel Wyck te Maastricht.

De huidige eigenaren hebben deze zaak tot een knusse ontmoetingsplek weten te maken, waar men graag een kopje koffie, gebakje, lunch of high tea nuttigt.

De zaak beschikt over een bereidingskeuken, ruime koffiebar en enkele zitplaatsen binnen.

Daarnaast heeft men buiten, zowel aan de gevel als aan de waterkant een terrasvergunning. Dit zonnige terras biedt ca. 20 zitplaatsen, maar heeft mogelijkheden tot uitbreiding.

 

Wij zoeken voor deze toplocatie gedreven uitbaters die met een kwalitatieve horeca-formule de overname vorm willen geven.

 

De overname termijn is in overleg bespreekbaar.

 

Interesse? Neem contact op met Signatuur Horecamakelaars | +31 6 1820 0987

Foto's:

Voor nadere informatie graag contact opnemen met Signatuur Horeca Makelaars

info@signatuurhorecamakelaars.nl |  +31 6 1820 0987

Geen garantie op juistheid: Voor de informatie die op onze website staat, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Signatuur Horeca Makelaardij te mogen claimen of te veronderstellen. Signatuur Horeca Makelaardij streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid.